Izbira najboljšega poceni spletnega gostovanja

poiščite najboljšo poceni spletno gostovanje


Če šele začnete s spletom, iščete različne načine za izdelavo spletnega mesta in poskušate najti najboljšega poceni ponudnika spletnega gostovanja, ste prišli na pravo mesto. V tem članku bom razkril top 3 najboljše poceni ponudnike gostovanja, ki jih morate izbrati za začetek prvega spletnega mesta.

Poskušal sem izbrati podjetja, ki strankam ponujajo različne načine za izgradnjo spletne strani. Obstaja veliko načinov, kako lahko začnete Spletna stran, dva najbolj priljubljena pa ga gradita z ustvarjalcem strani ali z WordPressom.

SiteBuilder je spletna programska oprema s funkcijo povleci in spusti, ki vam omogoča, da spremenite vnaprej ustvarjene modele in jih prilagodite svojim potrebam. Možno je tudi enostavno nalaganje slik, vsebine, ustvarjanje kontaktnih obrazcev in drugih spletnih elementov. Ta način izdelave spletnega mesta ne vključuje potrebe po poznavanju programov.

Izdelava spletnega mesta z WordPressom se nekoliko razlikuje od metode predpostavk, ker to vključuje več korakov. Raven težavnosti je še vedno nizka, medtem ko izdelava spletnega mesta z WordPressom tudi ne zahteva nobenega znanja programiranja. Z WordPressom je skoraj vsem spletnim mestom (če imate potrebno znanje in izkušnje) mogoče dodati veliko več funkcionalnosti po meri.

Za tiste, ki nameravajo spletno mesto hitro narediti in ga ne nameravajo pogosto posodabljati (spletna stran podjetja, spletna stran za storitve itd.), Bi bila programska oprema za graditelja spletnih mest najboljša možnost. Tisti uporabniki, ki si želijo dinamičnega spletnega mesta, ki ga bodo pogosto posodabljali s svežimi vsebinami in sčasoma razvijali še naprej z načrtovano funkcionalnostjo, WordPress je prava izbira.

Ne glede na vrsto spletnega mesta, ki ga nameravate izdelati, je ena najpomembnejših stvari izbrati pravo spletno gostovanje. V nadaljevanju vam bom predstavil 3 ponudnike gostovanja, ki ponujajo graditeljem spletnih strani tudi WordPress po nizki ceni.

Posodobitev: V tem članku boste našli informacije o samo treh najboljših ponudnikih gostovanja, ki jih priporočamo. Če iščete več možnosti, si oglejte naš seznam 10 najboljših ponudnikov spletnega gostovanja.

Top 3 Best Poceni ponudniki spletnega gostovanja

Podjetje
Promotivna cena

1najboljše poceni spletno gostovanje1,99 USD / mesečno
2poceni spletno gostovanje3,95 USD / mesec
3poceni ponudnik gostovanja za podjetja3,49 USD / mesečno

Zdaj se morda sprašujete, zakaj jaz izbiram to naročilo za zgoraj omenjene poceni ponudnike gostovanja. Vse bom razložil spodaj, nadaljujte z branjem in ugotovili, katero podjetje za gostovanje je idealno za vaše potrebe. Da, priporočal bi eHost preko iPagea in upoštevajte, da kadar govorimo o gostovanju ali poceni gostovanju, cene ne upoštevamo vedno kot glavnega dejavnika pri izbiri gostitelja proračuna.

iPage.com – Veliko spletno gostovanje podjetja z nizkimi stroški

ipage poceni storitev spletnega gostovanjaIpage je še ena odlična možnost, ki jo izberete, če iščete dobrega in poceni gostitelja. IPage je idealen za izdelavo majhnih spletnih mest. Njihova uvodna cena se začne pri 1,99 USD, če izberete naročnino 12 ali več mesecev. Z iPageom lahko preprosto namestite WordPress na svoje spletno mesto, prav tako pa lahko naredite spletno mesto s pomočjo graditelja spletnih mest. Slaba stran uporabe ustvarjalca spletnih strani je ta, da lahko brezplačna različica ustvari samo do 6 strani. Če želite imeti več strani, boste morali nadgraditi načrt gostovanja in doplačati.

V ta namen priporočam uporabo iPage-a za ustvarjanje majhnega mesta WordPress, medtem ko v tem sistemu nimate omejitev na straneh ali dodatnih funkcijah.

Ipage ima tudi odlično podporo strankam in ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja. V vašem računu boste lahko gostili toliko spletnih mest, kot želite. Z iPageom boste dobili še druge funkcije. Če želite izvedeti več, prosimo, preglejte naš iPage pregled.

BlueHost – poceni storitev spletnega gostovanja

BlueHost ponuja široko paleto storitev spletnega gostovanja od skupnega do gostovanja v oblaku.

InMotion – poceni gostovanje v poslovnem razredu

InMotion Hosting je pot, če iščete storitev dolgoročnega gostovanja.

Če bi razmislili o poceni gostovanju za poslovno spletno stran?

S tako veliko možnostmi na spletu se je težko odločiti, kateri načrt gostovanja izbrati za vaše spletno mesto podjetja. Če vodite majhno podjetje in želite prek spletnih platform (v tem primeru vaše spletne strani) doseči več občinstva, je izbira zanesljive poceni storitve gostovanja dobra odločitev. Zgoraj omenjena podjetja so poceni in zanesljiva, odlična za izdelavo in gostovanje poslovnih spletnih strani z njimi. Upoštevajte, da če nameravate ustvariti spletno mesto za e-trgovino, vam ta podjetja dolgoročno morda ne bodo mogla zagotoviti potrebnih strežniških virov. Toda za majhna spletna podjetja z majhnim prometom so ta podjetja samo odlična.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map