Kako narediti profesionalno spletno mesto HTML / CSS?

01.06.2020
Vadnice in vodniki 'Kako narediti profesionalno spletno mesto HTML / CSS?
0 5 мин.

kako sestaviti profesionalno spletno mesto html css


Ne glede na to, ali ste posameznik ali lastnik podjetja, ste zdaj tu, da se naučite, kako sestaviti svoje profesionalno spletno mesto z uporabo kodiranja HTML in CSS. Da bi pridobil več informacij o tej temi, se odločim, da bom opravil nekaj spletnih raziskav in našel veliko spletnih strani, ki nudijo navodila po korakih, kako začeti z učenjem HTML-ja. Iz svojih izkušenj vem, da ko ljudje to iščejo ustvarite profesionalno spletno mesto HTML, pravzaprav se ne želijo naučiti nadomeščati tega programskega jezika. Želijo enostavno in hitro rešitev, da začnejo s svojim spletnim mestom.

Ustvarite svoje lastno profesionalno spletno mesto!

Začnite svoje spletno mesto v nekaj minutah s tem neverjetnim ustvarjalcem spletnih strani s povleci in spusti. Nobene izkušnje ali spretnosti programiranja niso potrebne!

Začni zdaj! »

V tej vadnici vam bom predstavil 3 načine za izdelavo spletnega mesta z uporabo HTML in CSS; Vključeval bo nekatere ravni programerskih veščin, vendar ne bomo začeli z osnovami, ki bodo pojasnjevale, za kaj se uporablja oznaka glave in telesa. Obstaja veliko spletnih mest, na katerih se lahko naučite osnovnega, na primer w3schools.com je zelo dobro.

Izdelajte spletno stran HTML iz nič

To je najdaljši in najtežji način za izdelavo vašega spletnega mesta. Poleg tega, da boste morali dobro poznati HTML in CSS, morate vsako vrstico kode napisati tudi vi. To lahko zamudno in traja nekaj tednov, da končate svoj projekt. Tudi če imate znanje in znanje, da sami napišete vso kodo, po mojem mnenju ni vredno časa in truda, ki ga vložite vanjo.

Če še vedno vztrajate, da na spletno mesto napišete celotno kodo, predlagam uporabo html okvira, kot je zagonski strežnik, da pospešite proces razvoja. Če ne nameravate porabiti veliko časa za razvoj, razmislite o pridobivanju predloge.

Izdelajte spletno mesto z uporabo spletne predloge HTML

Pridobitev že pripravljene predloge za spletno mesto je hiter in enostaven način, kako jo uresničiti. Zagotovo boste potrebovali nekaj ravni znanja HTML in CSS, da boste lahko predlogo prilagodili svojim potrebam, zagotovo pa ne boste začeli celotnega projekta iz nič..

Tukaj je nekaj mojih najljubših brezplačnih ponudnikov html predloge, od koder lahko prenesete, ki ustrezajo vašim potrebam oblikovanja:

Zgoraj navedeni ponudniki ponujajo tudi odzivne predloge, kar pomeni, da vaše spletno mesto ne bo videti le dobro na namizju, temveč se bo tudi popolnoma prilagodilo in ločljivosti zaslona, ​​kot so pametni telefoni in tablični računalniki.

Preden začnete uporabljati katero koli brezplačno predlogo html, si oglejte ponudnikove pogoje uporabe in licence. Nekatere predloge so lahko omejene samo na osebne projekte; drugi vam lahko dovolijo, da jih uporabljate tudi za komercialna spletna mesta.

Če si lahko privoščite, da dobite predlogo za vrhunsko spletno mesto, preverite naslednje ponudnike:

 • http://themeforest.net/html-templates

Pridobitev spletne predloge in prilagoditev potrebam ni dovolj za objavo spletnega mesta. Kupiti boste morali tudi ime domene in premium hosting račun. Zelo priporočam uporabo HostGatorja, saj ponujajo brezplačno ime domene in dostopno ceno uvedbe za nove račune spletnega gostovanja.

Izdelajte spletno stran HTML z orodjem za ustvarjanje spletnih mest

Če se odločite za izdelavo spletnega mesta, se vam verjetno mudi in želite spletno mesto narediti čim hitreje. Uporaba programske opreme za izdelavo spletnega mesta je postala zelo pogosta praksa, ne le zato, ker znatno skrajša čas spletnega razvoja, ampak jo naredi zelo enostavno in dostopno vsem. Orodje za gradnjo spletnih strani ne zahteva nobenega znanja o programiranju, s svojimi vgrajenimi funkcijami za povleci in spusti in urejevalnikom WYSIWYG lahko v nekaj minutah ustvarite profesionalno spletno mesto.

S HostGatorjem lahko zgradite profesionalno spletno mesto, ne da bi pri tem potrebovali kakršno koli programiranje. Izdelovalec spletnih strani, ki je na voljo pri HostGatorju, vam ponuja širšo paleto sodobnih predlog, ki so primerne za različne kategorije. Izberite predlogo, ki vam je všeč in začnite ustvarjati spletno mesto. Ta ustvarjalec spletnih mest, ki temelji na brskalniku, vam omogoča dodajanje in objavljanje različnih strani z različnimi postavitvami, nalaganje slik, vstavljanje obrazca za stike in Google Zemljevidov, dodajanje gumbov na facebooku, facebook komentarje in druge družbene aplikacije, menije, polja, zavihke in še veliko več. Prav tako lahko ustvarite razdelek za objave na spletnem dnevniku.

Tu je posnetek zaslona zgoraj omenjenega orodja za izdelavo spletnih strani:

Primer graditelja spletnih mest ehost html

Če želite izvedeti več o HostGatorju, priporočam, da preberete naš podroben pregled HostGator.

Kateri način izbrati za izdelavo lastnega profesionalnega spletnega mesta?

No, če ste nov za gradnjo spletnih strani in HTML in se želite naučiti tega jezika, bi verjetno morali začeti delati na osnovni postavitvi spletnega mesta; na ta način se lahko hkrati učite in gradite. Če že poznate nekaj ravni HTML in CSS in želite svoj projekt hitro opraviti, bi bila verjetno najboljša izbira predloga spletnega mesta. Če se vam mudi in nimate časa za učenje programiranja, je najboljša možnost uporaba graditelja spletnih mest.

Zagotovo obstajajo tudi druge metode, ki jih je treba uporabiti izdelava spletnega mesta, vendar smo se v tem primeru osredotočili predvsem na ustvarjanje preprostega spletnega mesta HTML.

Če ste se odločili za način, ki ga boste uporabljali, mi sporočite v spodnjih komentarjih.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector