Kako ustvariti profesionalno spletno mesto z iPadom?

01.06.2020
Vadnice in vodniki 'Kako ustvariti profesionalno spletno mesto z iPadom?
0 10 мин.

ustvarite spletno mesto z ipadom


Pred časom smo dobili enega od naših bralcev e-poštno sporočilo, v katerem sprašujemo, ali je mogoče ustvariti spletno stran z iPadom ali tabličnim računalnikom. V tem članku vam bom pokazal, kako enostavno lahko ustvarite spletno mesto s svojim iPadom, iPhoneom ali drugo mobilno napravo. Ta vadnica je odlična za začetnike in uporabnike, ki ne poznajo programiranja.

Ustvarjanje spletnega mesta z iPadom ima nekaj omejitev, vendar je še vedno veliko možnosti, ki jih lahko uporabite za izdelavo profesionalnega spletnega mesta:

 • Uporaba APP graditelja spletnega mesta
 • Uporaba brskalnika, ki temelji na spletnem mestu
 • Uporaba WordPressa ali drugega odzivnega CMS-a

Z iPadom sestavite osupljivo spletno stran

gostovanje spletnega gostovanjaGATOR je popolnoma nov ustvarjalec spletnih strani, ki ga je razvil HostGator, in vam ponuja možnost ustvarjanja profesionalnih spletnih mest z uporabo vašega iPada. Preizkusite GATOR zdaj!

Začni zdaj “

Za ustvarjanje spletnega mesta uporabite aplikacijo Builder spletnega mesta

V trgovini iTunes je na voljo veliko aplikacij za gradnjo spletnih mest, zato jih ne bo problem najti. Vprašanje je, katero uporabiti? Katera aplikacija je dobra za izdelavo profesionalnega spletnega mesta? Ugotovil sem, da je aplikacija, ki jo ponuja Weebly, spodobna.

weebly graditelj mestaWeebly je spletna stran, ki omogoča povleci in spusti, ki uporabnikom omogoča ustvarjanje poslovnega spletnega mesta, spletnega dnevnika ali spletne trgovine. Weebly je zelo enostaven za uporabo; je kot nalašč za začetnike, ki nimajo nobenih veščin kodiranja. Odlična stvar pri Weeblyju je, da jo lahko preizkusite brezplačno.

Zdaj pa si poglejmo, kako začeti z aplikacijo Weebly. Pojdite v trgovino z aplikacijami in jo poiščite, namesto da jo namestite na iPad. Dostopite do aplikacije in ustvarite brezplačen račun na Weeblyu, če želite dostopati do njihovega ustvarjalca spletnih strani. Ko je vaš račun pripravljen, izberite temo, ki vam je najbolj všeč. Na voljo je na stotine visoko kakovostnih predlog. Vsak del teh predlog lahko uredite in tako zmanjšate svoj trud, tako da izberete zasnovo, ki jo iščete.

Zdaj lahko urejate besedilo, spreminjate slike, dodajate nove elemente, kot so naslovi, odstavki, zemljevidi, diaprojekcije, videoposnetki, obrazci, gumbi in še veliko več, samo tapnite iPad.

čajno aplikacijo za graditelja spletnih mest ipad

Ko končate z urejanjem spletnega mesta, ga lahko objavite v poddomeni in si ga lahko ogledate v spletu v Safariju ali drugem brskalniku, ki ga imate v iPadu.

Čeprav lahko brezplačno preizkusite aplikacijo za izdelavo spletnega mesta in lahko objavite tudi svoje spletno mesto, je brezplačna različica funkcij zelo omejena. Če želite ustvariti profesionalno spletno mesto, boste morali nadgraditi na premijski načrt, ki se začne pri 8 USD mesečno in vključuje brezplačno domeno za eno leto. To bi lahko bil dober posel, vendar imam za vas boljšo možnost. Samo branje!

Za ustvarjanje spletnega mesta uporabite brskalnik, ki temelji na brskalniku

V tem primeru vam na iPad ni treba namestiti ničesar. Potrebujete samo Safari ali drug spletni brskalnik in že ste pripravljeni.

graditelj spletnega mesta hostgatorZa ustvarjanje spletnega mesta z iPadom ali iPhoneom (ali drugim pametnim telefonom) toplo priporočam uporabo ustvarjalca spletnih strani, ki ga ponuja HostGator. Ta ustvarjalec spletnih mest temelji na brskalniku, zato vam ni treba namestiti ničesar v napravo. Funkcija vlečenja in spuščanja tega graditelja vam omogoča, da prilagodite postavitev, uredite vsebino, spremenite obliko, kot želite. Izbirate lahko med tisoč predlogi.

Gradnik spletnih strani, ki ga ponuja HostGator, je preprost za uporabo, ne zahteva, da poznate HTML ali drugo programiranje, samo s tapkanjem prstov boste lahko ustvarili in objavili profesionalno spletno mesto v nekaj minutah.

ehost builder spletnega mesta z ipadom

Ta graditelj spletnih strani lahko ustvari blog in doda svoje izdelke na svojo stran z uporabo funkcije e-trgovine.

Trenutno HostGator izvaja promocijo, ki ponuja njihov načrt gostovanja, ki vključuje tudi graditelja spletnih mest, za samo 3 USD na mesec, ko se naročite vsaj 12 mesecev. Pomanjkljivost je, da ne morete brezplačno preizkusiti ustvarjalca spletnih strani; vendar HostGator ponuja 45-dnevno garancijo vračila denarja. Če vam ni všeč graditelj ali storitev spletnega mesta, lahko zahtevate vračilo.

Zakaj je graditelj spletnega mesta HostGator boljša izbira kot Weebly? Poleg tega, da stane manj, boste imeli tudi možnost, da gostite ne samo eno spletno mesto. Pravzaprav ni omejitev, koliko spletnih mest lahko ustvarite in objavite s HostGatorjem. Poleg tega boste lahko ustvarili spletna mesta z drugimi orodji, kot so WordPress, Joomla ali Drupal, preberite še, če želite izvedeti, kako.

Za izdelavo spletnega mesta uporabite WordPress na iPadu

WordPress je najbolj priljubljen sistem za upravljanje vsebin, ki poganja več kot 75 milijonov spletnih mest po vsem svetu. Lahko uporabite tudi druge sisteme za izdelavo spletnega mesta s svojim iPadom, vendar se odločim, da vam predstavim WordPress, ker je najpreprostejši in uporabniku prijaznejši, drugi pa so bolj usmerjeni k razvijalcem..

Prednost uporabe WordPressa za izdelavo spletnega mesta je, da lahko z njo v osnovi ustvarite katero koli vrsto spletnega mesta. Poleg tega je WordPress odprtokodna programska oprema in je brezplačna za uporabo. Gradnja spletnega mesta s programsko opremo za ustvarjanje spletnih mest je morda lažja, vendar je njegova funkcionalnost omejena v nasprotju z WordPressom.

Čeprav vam ustvarjalec spletnih mest ne omogoča dostopa do kode spletnega mesta, lahko s WordPressom uredite, prilagodite in razširite funkcionalnost.

Kako lahko ustvarite spletno mesto z WordPressom na iPadu? Najprej predlagam, da si ogledate našo vadnico o ustvarjanju spletnega mesta z WordPressom. Postopek izdelave spletnega mesta na vašem iPadu je zelo podoben.

wordpress ios ali Android aplikacija

Z WordPressom vam ni treba namestiti nobene aplikacije v svojo napravo, vendar jo imate možnost tudi. Ne glede na možnost, ki jo izberete, morate kupiti načrt gostovanja, ki podpira WordPress in omogoča samodejno namestitev na vaše spletno mesto. WordPress lahko tudi brezplačno preizkusite WordPress.com, z ustvarjanjem računa tam.

Aplikacija WordPress je na voljo za IOS in Android, vendar žal ne omogoča nastavitve spletnega mesta, omogoča le upravljanje in objavo novih vsebin. Če želite nastaviti spletno mesto, boste potrebovali račun za gostovanje, ki ga boste morali kupiti prek spletnega brskalnika, kot je Safari.

Tukaj so 3 podjetja za gostovanje, ki jih priporočam za samostojna spletna mesta WordPress:

Podjetje
Cena od

1najboljše gostovanje za ipad spletnega mesta2,75 USD / mesečno
2najboljše gostovanje za WordPress3,95 USD / mesec
3najboljše poslovno gostovanje za WordPress3,99 USD / mesečno

Ko imate pripravljen račun za spletno gostovanje, se prijavite na nadzorno ploščo. Vse te podatke boste prejeli po e-pošti od ponudnika ponudnika gostovanja, ki ga izberete. Brezplačno ime domene boste dobili tudi, če izberete enega od zgoraj omenjenih ponudnikov.

 • HostGator: je zanesljiv ponudnik spletnega gostovanja za gostovanje majhnih in velikih WordPress spletnih strani. Ponujajo tudi graditelja spletnih strani s svojim računom za gostovanje. Torej je izbira HostGator odlična rešitev, da preizkusite oboje: graditi spletno mesto z graditeljem ali z WordPressom.
 • BlueHost: je najboljše za tiste uporabnike, ki želijo ustvariti večje spletno mesto. V BlueHostu imate možnost nadgraditi svoj račun za gostovanje na večji in močnejši načrt, če prerastete svoj trenutni načrt. Tu se lahko odločite tudi za upravljano gostovanje v WordPressu.
 • V gibanju: je še ena odlična rešitev za gostovanje majhnih do velikih WordPress spletnih mest. Njihova podpora je tudi odlična, usposobljena za pomoč uporabnikom pri njihovih težavah z WordPressom.

Na nadzorni plošči boste morali poiskati ikono WordPress in namestiti programsko opremo v svojo domeno. To je zelo preprosta naloga: samo nastavite ime svojega spletnega mesta, izberite podatke za prijavo skrbnika (to bo uporabljeno za urejanje spletnega mesta) in tapnite gumb za namestitev. Postopek namestitve je avtomatiziran, zato vam ni treba storiti ničesar drugega.

Ko je namestitev pripravljena, lahko obiščete svoje spletno mesto in dostopate do nadzorne plošče skrbnika WordPress. To morate storiti v spletnem brskalniku, čeprav to ni aplikacija. Povezava bo videti približno tako: tvojeite.com/wp-admin, prepričano morate zamenjati ime domene s svojo domeno.

Nadzorna plošča WordPress admin je odzivna, zato bo videti odlično na vašem iPadu in tudi na vašem iPhoneu. Med konfiguriranjem spletnega mesta priporočam uporabo iPada, samo zato, ker je zaslon večji.

Zdaj lahko spletno mesto WordPress prilagodite iz svojega iPada:

 • Spremenite dizajn v videzu > Meni teme
 • Namestite vtičnike, ki jih potrebujete v Vtičniki > Dodaj nov meni
 • V nastavitvah nastavite strukturo povezav svojega spletnega mesta > Meni s stalnimi povezavami
 • V objave dodajte nove objave ali strani > Dodajte novo ali strani > Dodaj novo
 • Upravljajte predstavnostne datoteke, zlasti slike v predstavnosti > Meni knjižnice

Običajna WordPress namestitev nima funkcije ustvarjalca strani, vendar lahko v spletu najdete več brezplačnih in dobro plačanih WordPress gradnikov strani, ki jih je mogoče namestiti na vaše spletno mesto:

 • BoldGrid – odličen WordPress oblikovalec strani, brezplačno na voljo z vsemi skupnimi načrti na InMotionHosting
 • WP Pekarna – je zelo priljubljen ustvarjalec strani, ki stane 46 dolarjev in deluje s skoraj vsako temo
 • Awesome Builder – je še en odličen ustvarjalec premijskih strani za WordPress, ki stane 28 dolarjev

Zakaj bi morali razmisliti o WordPressu za svoje spletno mesto? WordPress lahko za razliko od aplikacij za spletna mesta za urejanje spletnih mest urejate tudi na namiznem računalniku. Če se na primer odločite, da boste spletno mesto zgradili iz svojega iPada z aplikacijo, ga pozneje ne boste mogli urejati na namiznem računalniku, razen če aplikacija to omogoča (v večini primerov ne). Medtem ko so graditelji spletnih strani lažji za uporabo, so v primerjavi z WordPressom zelo omejeni. Res je, da lahko z ustvarjalcem spletnih strani prilagodite vsak oblikovalski element spletnega mesta, vendar funkcionalnosti ni mogoče razširiti. Z WordPressom nimate nobenih omejitev glede funkcionalnosti ali oblikovanja svojega spletnega mesta.

Za nadaljnji razvoj spletnega mesta WordPress boste morda potrebovali nekaj znanja o programiranju PHP, HTML in CSS, vendar z uporabo vtičnikov lahko naredite v bistvu karkoli, ne da bi se dotaknili kode.

Samo nekaj primerov, ki jih lahko ponudi WordPress, vendar ustvarjalec spletnega mesta ne zmore: spletnega mesta s socialnim omrežjem, spletnega mesta s forumom, spletnega mesta s seznami lastnin ali avtomobilov, tajnih oglasov itd..

Zaključek – Kateri način morate uporabiti za izdelavo spletnega mesta z iPadom?

Če iščete hitro in poceni rešitev za izdelavo spletnega mesta s svojim iPadom, priporočam uporabo graditelja spletnih mest. Tako boste dobili vse funkcije, ki so potrebne za začetek predstavitvenega spletnega mesta za podjetje.

Če pa želite nekaj dolgoročnega in mislite, da boste s funkcijo želeli še izboljšati svoje spletno mesto, predlagam, da nadaljujete z WordPressom.

Na koncu bi rad slišal vaše misli v spodnjem delu komentarja. Če imate kakršne koli izkušnje z gradnjo spletnih mest z iPadom ali iPhoneom ali drugim pametnim telefonom, prosimo, delite z nami. Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete pomoč, da ugotovite, katero možnost izbrati, prosimo za pomoč v komentarjih spodaj..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector