Kako vzpostaviti spletno trgovino v Avstraliji?

01.06.2020
Vadnice in vodniki 'Kako vzpostaviti spletno trgovino v Avstraliji?
0 12 мин.

spletna trgovina-australia


Statista načrtuje, da bo avstralski prihodek od e-trgovine dosegel 21.224 milijonov dolarjev v letu 2019. Predvideva se, da bo ta prihodek pokazal letno stopnjo rasti v višini 6,2%, da bo leta 2023 dosegel 26,993 milijona dolarjev. leta 2023. Avstralci kupujejo na spletu številne izdelke, vključno s strojno opremo in orodjem, modo, razvedrilnimi orodji in gospodinjskimi aparati. S spletno porabo v državi prevladujejo potrošniki v starosti od 35 do 44 let.

Večina spletnih kupcev v Avstraliji zaupa domačim prodajalcem, kar ponuja priložnosti za lokalne trgovine z e-trgovino. Spletna poraba se odraža vsako leto, s čimer se spletna trgovina na drobno prodaja prihodnost trgovine. V avstralskih državah Avstrije je največ porabe na spletu. Podjetje za elektronsko poslovanje bi moralo raziskati države, ki načrtujejo največ spletnih odhodkov, in se osredotočiti na njih. Večina Avstralcev nakupuje na svojih telefonih, zato je treba vaše spletno mesto optimizirati za mobilne naprave.

Izberite pravo platformo

Izbira platforme je ključnega pomena za uspeh vaše spletne trgovine. Ko gre za e-trgovske poti, ni rešitve, ki bi ustrezala vsem, saj ima vsak svojo privlačnost, odvisno od vašega proračuna in ciljev. Cilj je torej poiskati rešitev, ki ustreza vašemu podjetju. Platforma za e-trgovino ima na splošno več poslovnih funkcij, kot so nakupovalna košarica, razstavna stran za izdelke, blagajna in prehod za plačila.

Spletna trgovina potrebuje stranke in izgradnja baze strank je izziv. Odločite se lahko, da boste na sledilce, ki jih imate na svojih družabnih spletnih mestih, vplivali na sledilne družbe, v tem primeru bi morala platforma, ki jo izberete, omogočiti integracijo drugih aplikacij. Ta funkcija je uporabna, če želite na svojem spletnem mestu dodati nekaj funkcij, ki niso na voljo na vaši platformi.

Brskate lahko tudi po spletnih straneh vaših konkurentov. Zapišite vse funkcionalne funkcije, ki jih lahko dodate v svojo trgovino. Ta vaja vam bo pomagala tudi pri razmišljanju o edinstvenih funkcionalnostih. Vodenje trgovine z e-trgovino se lahko izkaže za drago. Veliko podjetje pomeni, da izkoristi največje prednosti premijskih funkcij. Po drugi strani lahko manjše podjetje uspeva tudi s cenejšo možnostjo. Prodaja digitalnih izdelkov, na primer, zlahka poteka prek preprostih platform.

Nekatere priljubljene platforme za e-trgovino vključujejo Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce + WordPress, MotoCMS in Spree.

Razvoj vtičnika WooCommerce leta 2011 je spremenil način prodaje mest WordPress. Vtičnik je bil zasnovan za delo s WordPressom, ki je uvrščen med najbolj priljubljene platforme za bloganje na svetu. Ohranja glavne glavne funkcije mest WordPress in dodaja prilagoditve, zmogljivosti in konfiguracijo e-trgovine. Približno 2,3 milijona spletnih mest uporablja vtičnik.

WooCommerce je brezplačen in odprtokoden, njemu pa lahko dodate razširitve, da še izboljšate uporabnost. Eden izmed teh dodatkov je naročnina na WooCommerce, ki je idealna za ponavljajoča se plačila in upravljanje naročnin. Ena priljubljenih privlačnosti WooCommerce je njegova prilagodljivost. Z njim lahko prodajate karkoli, na primer naročnine, sestanke, digitalne predmete in fizične dobrine. Vtičnik ima močno analitiko in zunanje analitike lahko integrirate s pomočjo razširitev. Ima več kot 100 prehodnih plačil, ki jih enostavno integrirate s svojim spletnim mestom.

Poiščite zanesljivo podjetje za spletno gostovanje

Spletno maloprodajno industrijo poseljujejo različne gostovalne rešitve. Spletna tržnica ima svojo identiteto blagovne znamke in ponuja ugodno prodajo za prodajalce drugih proizvajalcev. Amazon in eBay sta odlična primera tega scenarija. Rešitve, ki jih gostujejo sami, so idealne za ljudi, ki imajo veliko sredstev in želijo vlagati v trženje blagovnih znamk. Vaša izbira ponudnika gostovanja ne bi smela samo poskrbeti za vaše trenutne potrebe, ampak bi morala ustrezati tudi rasti vaše poslovne lestvice. Gostovanje e-trgovine ni ustvarjeno enako. Ocenite majhen tisk. Nekateri dejavniki, na katere morate biti pozorni, so:

 • Uspešnost – Vaša ponudba gostovanja mora biti v koraku s prometom kupcev in naročili v sedanjosti in z rastjo vaše trgovine. Hitrost spletnega mesta je ključnega pomena. Če bi se prijavilo več strank, bi bilo nezaželeno, da bi se vaše spletno mesto zrušilo. Stranke niso znane tudi po potrpežljivosti, zato se mora vaše spletno mesto naložiti v najkrajšem možnem času. Pazite na dodelitev CPU-ja in namensko shranjevanje vašega načrta.
 • Varnost – Boljše vam bo pri načrtu, ki vključuje potrdila SSL (Secure Socket Layer). Naprednejši HTTPS nudi večjo zrakotesnost kot HTTP. Spletno mesto za e-trgovino od strank zahteva različne informativne podrobnosti, vključno z imeni, naslovi in ​​podatki o kreditni kartici. Varnost je zato najpomembnejša, tako da se vaše stranke med brskanjem po trgovini počutijo samozavestno.
 • Zanesljiva baza podatkov – Stranke raje ne izgubljajo časa z brskanjem po vseh straneh v trgovini za e-trgovino. Namesto tega z iskalno vrstico filtrirajo svoje nastavitve. Vaša baza podatkov shranjuje podatke o izdelku, kar olajša izbiro uporabnika. Preden izberete rešitev, se boste seznanili z datotekami izdelkov, vendar podjetja ponavadi dosežejo hitrost, kot je bilo pričakovano. Ena od funkcij, na katere je treba biti pozoren, bi bila obsežna pasovna širina.
 • Uptime – Občasni čas spletnega mesta označuje obdobje, ko je pripravljeno in deluje. Medtem ko vsa spletna mesta zahtevajo veliko časa, je za prodajalne e-trgovine bolj kritična. Vsak izpad lahko neposredno vpliva na prodajo spletnega mesta in vpliva tudi na zadovoljstvo uporabnikov. Idealen ponudnik spletnega gostovanja bo ponudil 24-urno spremljanje delovanja vaše spletne strani. Podpora podjetja mora biti na razpolago in dostopna za obravnavanje nastalih pomislekov.
 • Cena – Začetek zagona bi bil navaden na cenovno ugodne pakete. Skupno gostovanje je običajno najcenejša ponudba, saj lahko stane le 3 dolarje na mesec. Premium funkcije vas bodo stale in te funkcije so pogosto tiste, ki jih vaše spletno mesto najbolj potrebuje. Koristno bo izolirati najpomembnejše funkcije vaše spletne trgovine in ovrednotiti rešitve spletnega gostovanja.

wphosting-woocommerce-Avstralija

Gostovanje WP

Večina avstralskih blogerjev in spletnih skrbnikov stremi k kakovostnemu gostovanju, ki ga ponuja WP hosting. WP gostovanje ima tri pakete, optimizirane za delovanje. Načrti za zagon, poslovanje in podjetja vse ponujajo dostop do avstralskega podatkovnega centra in zagotavljajo vedno delujočo zaščito DDoS. Čeprav lahko gostite spletno mesto na tej platformi, funkcije ponudnika brezhibno delujejo s platformami WordPress. Razvijalci in inženirji podjetja so svoje podjetje v bistvu razumeli, da je WordPress bistven, kar pomeni, da so vse funkcije oblikovane tako, da vaše spletno mesto deluje najbolje..

Nastavite svojo spletno trgovino

Če že imate gostovanje, obstaja velika verjetnost, da ste izbrali ime domene. Naslednji korak je nastavitev spletnega mesta WordPress poleg storitve WooCommerce. Ta postopek je opisan spodaj:

Namestite WordPress – WordPress ima potencialne lastnike spletnih strani brezplačno programsko platformo. WP gostovanje, tako kot večina drugih ponudnikov gostovanja na trgu, omogoča namestitev WordPressa z enim klikom. Ta možnost je običajno prisotna na uporabnikovi plošči gostitelja. Zadnji korak postopka bo razkril prazno spletno mesto WordPress, ki je povezano z vašim domenskim imenom. To prazno spletno mesto je zdaj mogoče spremeniti v funkcionalno spletno mesto za e-trgovino.

Vključite vtičnik WooCommerce – Pomaknite se na nadzorno ploščo svoje WordPress do možnosti Vtičnik in nadalje na izbiro Dodaj novo. V iskalno vrstico vnesite WooCommerce in izberite možnost WooThemes. Ukazite možnost »Namestite zdaj« poleg vtičnika, po katerem boste kliknili »Aktiviraj«. Nadaljujete lahko z nastavitvijo vtičnika, ki ima štiri osnovne strani, in sicer trgovina, košarica, blagajna in moj račun. Nastavitev krajevne nastavitve je ena glavnih nastavitev vašega spletnega mesta. Izbrali boste lokalnost in valuto, ki jo želite izbrati. Namestitev vključuje tudi enote, ki jih je treba uporabiti kot meritve in dimenzije za vaše izdelke.

Konfigurirajte svojo spletno trgovino

Vaša spletna trgovina potrebuje optimalno delovanje, vključno z:

 • Odprema in davek – Glede na vaše izdelke boste morali aktivirati funkcije za pošiljanje in prometni davek. Fizični predmeti za razliko od digitalnih izdelkov potrebujejo pošiljanje. Stran za nastavitev omogoča osnovno rešitev za nakupovanje, kjer lahko vnesete cene za lokalno in globalno pošiljanje. Morda boste zahtevali prometni davek, odvisno od vaše pristojnosti, zato se posvetujte z lokalnim davčnim organom ali pooblaščenim računovodjo. WooCommerce ponuja davčni modul, ki oceni davčne stopnje glede na lokacijo vaše trgovine.
 • Odjava – Konfigurirate lahko kupčevo blagajno in aplikacijo za kupone. WooCommerce administratorjem omogoča ustvarjanje kuponov na svojih spletnih mestih. Stranka bo možnost videla na strani blagajne. Vtičnik lahko tudi ukazite za zaporedni izračun popustov na kupone, če se za posamezen nakup uporabi več kuponov. Druga možnost je odjava gostov, ki, če je aktivirana, omogoča strankam dokončanje prodaje, tudi če niso ustvarili računa. Stran s pogoji in pogoji ni obvezna. V razdelku z vsebino lahko oblikujete svoje smernice in stranke bodo pozvane, da preberejo in odkljukajo pred nakupom.
 • Možnosti plačila – WooCommerce omogoča številna plačila za plačila, odvisno od vaših želja. Privzete možnosti so PayPal, BACS, Gotovina ob dostavi in ​​Čekovna plačila. Rešitev BACS lastniku trgovine omogoča, da konfigurira Direct Bank Transfer, kjer bo izpolnil podatke o računu. PayPal je najbolj priljubljena možnost, ki zahteva več zahtev ponudnika gostovanja. Odločite se lahko za dva plačilna prehoda, saj lahko pride do izpada. Ostala plačilna sredstva vključujejo Amazon Pay, Square, Stripe in Authorize.net.

Naložite izdelke & Optimizirajte za iskalnike

Za delovanje vašega spletnega mesta boste potrebovali izdelke v svoji podatkovni bazi. Pomaknite se na nadzorno ploščo in nato na Izdelki. Stran za urejanje bo vključevala:

 • ime izdelka
 • Opis izdelka – To polje je dovolj veliko, da lahko sprejme toliko informacij, kot jih potrebujete. Uporabljate lahko ne samo besedilo, temveč tudi slike, naslove, videoposnetke in stolpce.
 • Osrednji oddelek za podatke – Ta razdelek deli vaše izdelke na kategorije, kot so fizične, navidezne ali naložljive. Poleg tega dobite zavihke za vrsto parametrov za svoje izdelke. Povezani izdelki so odličen zavihek za prodajo, kjer kupci vidijo izdelke, ki so jih kupili drugi kupci s podobnimi interesi. Drug uporaben zavihek je »Atributi«, kjer lahko nastavite alternativne barve za modne predmete. Dimenzije, teža in stroški pošiljanja lahko nastavite z zavihkom »Odprema« in z zalogom upravljate tudi zaloge.
 • Kratek opis – To je povzeta različica opisa izdelka, ki se prikaže strankam.
 • Kategorije izdelkov – Ta možnost združuje podobne ponudbe skupaj in deluje kot običajne kategorije WordPress.
 • Oznake izdelkov – to je dodatna možnost za organizacijo vaših izdelkov.

Ko so vaši izdelki prikazani na vašem spletnem mestu, je čas, da uporabite več strategij za optimizacijo, da povečate prepoznavnost svojega spletnega mesta. WooCommerce je SEO prijazen, čeprav nima veliko SEO funkcij. Vedno uporabljajte opise izdelkov, ki jih je treba posuti z ustreznimi ključnimi besedami. Opisi bi morali biti še naprej zanimivi. Uporaba opisov izdelave je enostavna, iskalniki pa pri izbiri besedila izvirnika niso vedno natančni.

Prav tako morate optimizirati naslove strani. Strani kategorij se lahko uporabljajo za široke izraze, vendar morajo biti s stranmi izdelkov čim bolj natančne. Za dodatno optimizacijo omogočite drobtine na svojem spletnem mestu. Te povezave so prikazane na vrhu strani izdelkov, da lahko kupcem pomagajo pri prehodu na prejšnje in ciljne strani. Iskalniki uporabljajo drobtine, da določijo strukturo vašega spletnega mesta in kako bo prikazana v rezultatih iskanja. Čista in preprosta navigacija ne pritegne samo obiskovalcev, temveč tudi iskalnike. Obstajajo številni vtičniki SEO, ki brez težav delujejo z WooCommerce.

Oglasite svoje spletno mesto in ustvarite prihodke

Izkoristite platforme družbenih medijev za oglaševanje svojega spletnega mesta. Te poti vključujejo Pinterest, Instagram in Twitter. Uspeh na katerem koli od teh spletnih mest bo odvisen od tega, kaj prodajate. Lahko se odločite za ciljne nišne platforme socialnih medijev, ki so osredotočene na skupni interes. Za učinkovitost lahko razporedite vsebino z aplikacijami. Večina spletnih mest v družabnih medijih ponuja promocijske pakete, ki se razlikujejo v različnih proračunskih razponih.

Vodenje promocije je eden izmed priljubljenih načinov za spodbujanje prodaje. Poleg izdaje kuponov lahko na svojem spletnem mestu organizirate natečaj s pomočjo vtičnikov. Darila vedno povečajo zanimanje strank in izboljšajo prepoznavnost blagovne znamke. Druga prodajna taktika je uporaba biltenov, ki kupce obveščajo o izdajah izdelkov in posebnih promocijah.

Ponudbe za prodajo in navzkrižno prodajo so donosne, če jih dobro uporabljamo. Navzkrižna prodaja vsebuje pakirane izdelke, ki se običajno uporabljajo skupaj. Ko prodajate, ponudite večjo količino izdelka po znižani ceni.

Zaključek

Prihodnost trgovine na drobno je na spletu. Če ste že načrtovali spletno mesto za e-trgovino, je zdaj čas, da ga sprostite in zaženete. Kupce nenehno privlači udobje spletnega nakupovanja. Večina ljudi domneva, da je zagon trgovine z e-trgovino težaven zaradi številnih vključenih funkcij, kot so politike plačevanja, pošiljanja, davkov, plačil in vračila. Platforme, kot sta WooCommerce in WordPress, pa so ta proces izjemno poenostavile.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector