Zakaj pridobiti namenski strežnik za svojo spletno trgovino v Avstraliji?

01.06.2020
Vadnice in vodniki 'Zakaj pridobiti namenski strežnik za svojo spletno trgovino v Avstraliji?
0 11 мин.

namenski strežnik-spletna trgovina-australia


Spletno gostovanje lahko naredi ali prekine spletno podjetje, saj je dobesedna podlaga spletnega mesta. Večina podjetij upravičeno usmerja čas in vire za iskanje odličnega ponudnika spletnega gostovanja. Zadnja stvar, ki jo potrebujete, so prenatrpani in šibki strežniki, ki ne morejo biti v koraku s prometom vašega spletnega mesta.

Obstajajo predvsem trije paketi spletnega gostovanja. Skupno gostovanje je najbolj ekonomično pri gostovanju načrtov, kjer lahko plačujete mesečne tarife, ki se začnejo pri 3 USD. Startupi gravitirajo temu paketu, ki se izkaže, da ni dovolj, ko spletno mesto raste. Skupno gostovanje na splošno pomeni, da strežnike delite z drugimi spletnimi mesti. Tveganja, povezana s tem načrtom, vključujejo počasno obremenitev in čas izpada.

Namensko gostovanje je nadgradnja skupnega gostovanja, kjer vam ni treba deliti spletnih strežnikov. Ta rešitev omogoča popoln nadzor nad strežniško programsko in strojno opremo. Namensko gostovanje omogoča rast, zaradi česar je idealen za rastoča podjetja. Paket zahteva več tehničnih znanj in je običajno dražji od skupnega gostovanja. Razlogi, zaradi katerih je namenjeno gostovanje idealno za spletne trgovine, so:

1. Najboljši Uptime

Pomembnosti močnega podaljšanja ni mogoče poudariti dovolj. Ni redko, da se spletne trgovine zrušijo v obdobjih velikega prometa. Klikni Frenzy dobro pozna to tveganje, saj se je njegovo spletno mesto sredi prodaje zrušilo novembra 2018. Kupci so se obrnili na družbene medije, da bi podrobno razložili svoja razočaranja. Strežniki spletnega mesta so se izkazali za neprimerne za več kot običajno prometa.

V digitalnem okolju se lahko izpadi primerjajo z odvračanjem kupcev v fizični trgovini. Prekinitve preusmerjajo vaše stranke na druga spletna mesta. Nekateri spletni skrbniki so mnenja, da kratka obdobja izpadov ne škodujejo prodaji, vendar ne bi mogla biti bolj napačna. Leta 2018 je Amazon med letnim premierjem izgubil med 72 in 99 milijonov dolarjev. Tudi če vaša trgovina ne izgubi toliko denarja kot Amazon, to ponazarja potencialno veliko izgubo izpadov.

Nove stranke merijo spletno trgovino glede uspešnosti. Nič ne ovira stranke več kot podjetje, ki ne dosega pričakovanj. Uptime neposredno korelira z ugledom. Industrija e-trgovine je nasičena, nova podjetja pa nenehno krojijo. Trden ugled je pomembnejši kot kdajkoli prej. Spletna mesta z veliko izpadi iskalnih spletnih mest pomenijo, da se bodo vaši konkurenti uvrstili bolj ugodno in pritegnili več strank.

V resnici ni nič takega, kot je 100-odstotno podaljšanje časa. Kombinacija človeške spretnosti, strojne in programske opreme ne more biti popolnoma brezhibna. Cilj je čim bolj zmanjšati možne pomanjkljivosti v teh sistemih. Gostovane rešitve so napredne v smislu shranjevanja, pasovne širine, zmogljivosti strežnika in dodeljevanja CPU-ja. Zaželeno je podaljšanje 99,99% in je pogosto zagotovljeno v pogodbi z upraviteljem gostovanja. S programskimi aplikacijami lahko nadzirate dejanski čas delovanja in zagotovite, da gostitelj izpolnjuje dogovor.

2. Hitrost in zmogljivost

Čas je denar in to dejstvo še posebej velja za spletna mesta za e-trgovino. Časi nalaganja, ki jih kupci pričakujejo v spletnih trgovinah, se vedno manjšajo. Leta 2006 je na primer povprečni spletni potrošnik pričakoval, da se bodo strani naložile v približno osmih sekundah, medtem ko se je v letu 2010 zmanjšal na dve sekundi ali manj. Ključni igralci, kot sta Google in Amazon, imajo veliko poročil, ki ponazarjajo pomembnost časov nalaganja strank. Študije nadalje dokazujejo, da lahko povečanje hitrosti spletnega mesta le nekoliko izboljša konverzije.

Če vaše spletno mesto deluje na skupnem strežniku, se viri porazdelijo med vas in druga spletna mesta. Ne glede na spletno mesto, ki prejme vire, najprej pridobiva sadje. Na namenskem načrtu gostovanja vam je dodeljeno določeno količino virov in nihče ne more dostopati do vašega deleža. Glede na vaš paket boste prejeli dodelitve za Ram, pasovno širino, shranjevanje in varnost. Lahko se odločite za višji načrt, ko raste vaše spletno mesto. Imeti lastne vire pomeni tudi, da lahko znova konfigurirate nastavitve in integrirate druge aplikacije za izboljšanje hitrosti spletnega mesta.

Namenski viri zmanjšujejo čas izpadov vašega spletnega mesta. Hitri časi nalaganja imajo več prednosti. Na primer, 46% kupcev, ki zapustijo nakupovalne vozičke, krivi počasne hitrosti nalaganja. Ko kupci izberejo “kupi zdaj” ali “odjavi”, pričakujejo, da se bo naslednja reakcija hitro zgodila. Počasno spletno mesto ne spodbuja konverzij in kupce še dodatno odvrača od brskanja po vaši platformi.

Iskalniki imajo radi hitre spletne strani in jih običajno uvrščajo višje na iskalnih straneh. Google v svoji razvrstitvi uporablja hitrost od leta 2010. Spletno mesto za e-trgovino mora SEO izkoristiti za vidnost, zato so hitrosti nalaganja bistvene kot kdajkoli prej. Odlična strategija je tudi, da imate neomejene e-poštne račune, domene, bazo podatkov z vašim namenskim načrtom gostovanja v primeru, da začnete drug projekt okoli svojega spletnega mesta.

Namensko gostovanje je bolj zanesljiv paket, saj je manj nagnjen k zrušitvi ali padcu kot spletno mesto v skupnem gostovanju.

3. Izboljšana varnost

Spletna prodaja ponuja podjetnikom številne možnosti, vendar so tudi to tveganja. Najbolj znana grožnja digitalni varnosti je goljufija. Večina spletnih trgovin ima funkcije kupca za shranjevanje informacij, kot so podatki o dobavi in ​​zgodovina nakupov. Hekerji lahko dobijo dostop do teh računov in jih uporabijo za nepooblaščene nakupe. Če podatkov o strankah ne zaščitite ustrezno, jih odprete za kramp in goljufijo. Goljufije s kreditnimi karticami so precej pogoste, saj za razliko od fizičnih trgovin ne morete ugotoviti identitete kupca.

Napadi DDOS so še ena pogosta grožnja varnosti. Hekerji navadno ugrabijo vaše strežnike gostovanja in ogrozijo njihovo funkcionalnost ali jih uporabijo za napade na druge strežnike. Napadi DDOS so še posebej nezaželeni, saj povzročajo resne zastoje in če se bodo še naprej dogajali, vas lahko stanejo prodaja in vaš ugled med strankami. Večina spletnih gostiteljev nudi sisteme za preverjanje pristnosti, ki dopolnjujejo standardne rešitve, ki temeljijo na geslih.

Pri izbiri spletnega gostitelja se odločite za pakete, ki vključujejo:

 • SSL potrdila – Sloji varnih vtičnic so namenjeni šifriranju informacij med prodajalcem in kupcem. Transakcije e-trgovine vključujejo izmenjavo tako občutljivih podatkov, kot so podatki o kreditni kartici, naslovi, bančni podatki in zgodovina nakupov.
 • VPN – Javna omrežja so dostopna številnim ljudem, zato so do kibernetskih kriminalcev precej ranljivi. V navideznem zasebnem omrežju poleg šifriranja informacij obstajajo tudi zunanji strežniki. Najbolj učinkovite možnosti so SSL-VPN in Open-VPN.
 • Revizija varnosti – Vaš spletni strežnik mora redno spremljati vaše spletno mesto. Revizije zaznajo varnostne grožnje in se z njimi ustrezno ukvarjajo.
 • Zaščita pred grožnjami DDOS – napadi DDOS povzročajo glavobole varnostnim skupinam, saj pogosto spreminjajo obliko, da bi se uprli ukrepom, ki se izvajajo proti njim. Objekti DNS se običajno uporabljajo za odstranjevanje sumljivega prometa.

Zgornje funkcije so na voljo pri večini namenskih paketov gostovanja in so bistvene za nemoteno delovanje vašega spletnega mesta za e-trgovino. Nekateri načrti nudijo namenske požarne zidove za dodatno zaščito. Požarni zidovi so standardna programska oprema v računalnikih in uporabnikom omejujejo dostop do določene vsebine ali spletnih mest. Ko uporabljate skupno gostovanje, se lahko na vašem spletnem mestu blokirajo tudi zahteve, ki nimajo dostopa do drugega spletnega mesta. Z namenskim gostovanjem obstajajo posebna pravila, ki urejajo dostop do vaše platforme in je idealna za občutljive informacije.

Poleg varnostnih nastavitev, ki jih zagotavlja vaš spletni strežnik, lahko izvedete tudi več lastnih, vključno z protivirusno programsko opremo.

4. Popoln nadzor nad vašo spletno stranjo

Z namenskim gostovanjem bo uspeh vaše spletne strani za e-trgovino v celoti odvisen od vaših prizadevanj. Zagotoviti boste morali, da je strežnik dobro vzdrževan in zaščiten pred grožnjami. Skupno gostovanje ni posebej idealno za spletna mesta za e-trgovino, saj lahko nekatera spletna mesta porabijo velike dele virov, tako da je vaše delovanje slabo. Z namenskim gostovanjem se strežnik z določenimi dodelitvami uporabi za optimalno uporabo vaše spletne strani.

Ker vam namensko gostovanje omogoča konfiguriranje potreb po programski in strojni opremi, je prvi korak pravilna zaščita spletnega mesta. Imate popoln nadzor nad zahtevami glede varnosti in dovoljenj, tako da lahko šifrirate podatke strank. Ko bo vaše spletno mesto raslo, boste lahko dodali in se znebili vseh aplikacij ali programske opreme.
Druga prednost namenskega gostovanja je fleksibilnost, kjer lahko strežnik uporabljate za poljubno število projektov, če je to v danih mejah glede shranjevanja in pasovne širine.
Obstajajo neomejena orodja za izboljšanje uspešnosti spletnega mesta za e-trgovino v kategorijah trženja, poslovanja, spletnega mesta, raziskav in analitike.

Namensko gostovanje zahteva veliko praktičnega napora s strani stranke, nekateri ponudniki spletnih gostiteljev pa so za doplačilo upravljali namensko gostovanje. Vaš ponudnik bo izvedel večino nastavitev za vas. To rešitev lahko kupite kot paket ali kupite storitve, ko za pomoč potrebujete tehnika.

5. Namenska tehnična podpora

Spletno mesto za e-trgovino je še posebej krhko, saj bodo morebitne napake neposredno vplivale na prodajo. Večina gostujočih strank zato išče vse ponudnike, ki nudijo 24/7 podporo v vseh dneh v letu. To osebje ne bi smelo biti samo na voljo, ampak bi morali biti tudi strokovnjaki. Če morate konfigurirati zapleteno programsko nastavitev, mora biti ekipa ponudnika dovolj usposobljena, da vam lahko pomaga. Ponudnik gostovanja bi moral za dostop do podporne skupine ponuditi več kanalov. Ti kanali lahko vključujejo klepet v živo, e-pošto, vstopnice in telefon. Večina namenskih paketov za gostovanje zagotavlja te garancije, kar pomeni, da je pomoč, ki jo morda potrebujete, na voljo vsak dan. Namenski ponudniki gostovanja redno spremljajo spletna mesta, kar je dodatno zagotovilo, da bo vaše spletno mesto varovano pred težavami in varnostnimi tveganji.

Zakaj priporočam gostovanje WP

wphosting-namenski strežnik-Avstralija

WP gostovanje – namenski strežnik Avstralija

Eden najpomembnejših namenskih ponudnikov gostovanja v Avstraliji je WP gostovanje. Ustanovljen je bil za uvajanje kakovostnih storitev gostovanja na avstralska spletna mesta in bloge. WP Hosting ima stranke, ki segajo od vladnih, podjetniških, malih podjetij in posameznikov, do primerne infrastrukture za izpolnjevanje vseh vrst gostiteljskih potreb. Osnovni načrt je paket Startup, idealen za osebne bloge, ki ne porabijo veliko pasovne širine prometa in prostora za shranjevanje. Poslovni paket je nadgrajen tako, da poleg e-poštnega paketa vključuje tudi telefonsko podporo. Če imate zapleteno spletno mesto, ki dnevno prejema promet od številnih sočasnih uporabnikov, potem je paket Corporate kot nalašč za vas.

Gostovanje WP je oblikovano tako, da z WordPressom brezhibno deluje. Ko gre za e-poslovanje, WooCommerce prevladuje na 32% trga. Gre za razširitev e-trgovine za še bolj priljubljeno spletno platformo WordPress. Ko gre za SEO, WooCommerce + WordPress bdi nad vsemi drugimi tekmeci. Uporaba te kombinacije poveča vašo prepoznavnost v spletnih iskalnikih, kar je med osnovnimi cilji spletne trgovine. Razviti so bili številni dodatki, s katerimi je WooCommerce še bolj zmogljiv, vključno z orodji za trženje po e-pošti in funkcionalnostjo spletnega mesta za članstvo. Ponudnik je v storitev integriral veliko prilagoditev, da jih prilagodi WordPressu.

WP gostovanje omogoča brezplačno vstopno migracijo, kjer bo vaše spletno mesto WordPress premaknjeno na novo gostujočo platformo z ničelnim izpadom. Avstralski spletni skrbniki bodo vzljubili lokalno osebje na WP gostovanju, kar pomeni, da se pri prevodu nič ne izgubi pri prevajanju. Podporni center 24/7 je pomembna prednost in z njimi se lahko obrnete kadar koli dneva ali noči. Ponudnikovo večplastno varnost dopolnjuje vedno vgrajena zaščita DDOS. Ti varnostni ukrepi so praktično brezhibni, ko gre za vodenje trgovine z e-trgovino. WP Hosting je sodeloval z več vrhunskimi blagovnimi znamkami, kot sta Univerza v Melbournu in razstavni center Melbourne Convention.

Zaključek

Trgovina za e-trgovino potrebuje več virov od tistih, ki jih zahteva standardno spletno mesto z vsebinami. Morda boste preobremenjeni pri gradnji funkcionalne trgovine za e-trgovino. Verjetno ste že slišali za platforme, kot sta Shopify in Magento, ki vam omogočajo, da se potopite naravnost v nalaganje izdelkov. Še bolj priljubljen je WordPress s svojo množico vtičnikov, zaradi katerih je spletno mesto za e-trgovino zelo učinkovito. Izbirate lahko po sistemu za upravljanje vsebin in bi moral ustrezati vašim takojšnjim in prihodnjim težavam.

Večina administratorjev poskuša prihraniti denar tako, da se odloči za skupno gostovanje, ki kmalu postane neučinkovito za platformo, ki je lahka do virov, kot je spletna trgovina. Ker delite vire z drugimi spletnimi mesti, se lahko ob kritičnih urah vaše spletno mesto izgubi ob upodabljanju. Namensko gostovanje je morda dražja možnost, vendar bo vaše spletno mesto imelo koristi od nadgrajenega časa delovanja, več varnostnih možnosti, popolnega nadzora in namenske podporne skupine. V Avstraliji lahko do WP Hostinga dostopate do namenskega strežnika in tako prevzamete svojo e-poslovanje na naslednjo raven.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector